Zoeken naar laat de

Uw zoekactie voor laat de leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Ontvang graag top's met zin in de broek
Graag ontvang ik vandaag gasten die zin hebben in een potje mannensex elkaar opgeilen tongen pijpen mijn kontje wordt graag gevingerd en op zen doggy's genomen. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje dat tegen een stootje kan Zin laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Ontvang graag top's met zin in de broek
Pieter 47 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Ontvang vandaag voor pijpdate
Discrete, verzorgde, gehuwde bi kan vandaag ontvangen voor pijpdate. Niet-roker, geen BBS en getrimd. Ik pijp jou. Jij mag passief blijven. Bij klik laat ik me ook pijpen. Vandaag tijdens de kantooruren. Niet over de middag. Mijn stats 188/87/15.  
Jan 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Pijpen
Ik ben een man van 60 178 85 15 * 4 Wie heeft er zin om af te spreken om elkaar te pijpen of als je graag wat meer wilt doen laat het maar weten ik ontvang naakt  
Mark 40 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Dinsdag 1600u douche basic fit knokke
Wie laat me z’n stijve lul zien in de douche morgen middag om 1600u Ik ga op m’n knieën en pijp je klaar  
Sloeber 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ik ontvang geile hete man
Ik ontvang deze morgen in kortrijk 9u of 9u30, ik pijp je of trek je tot je spuit en meer ook, ben geschoren en laat mij bespotelen door jou, er kan meer ook, stuur me bericht met jou stats en we spreken geil af, ik ben 59 180 88 17, tot straks  

Ik ontvang geile hete man
Sucksletjes 52 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zaadpalen gezocht
Deze twee zuigteefjes 45 182 95 en 57 178 88 zoeken leuke vlotte mannen met een lekkere lul die graag mondeling verwend worden. Indien het klikt en we meerdere malen afspreken laat ik me misschien ook in mijn kontje nemen. Waar zitten hier die altijd geile mannen? Wij kunnen ontvangen regio Lebbeke. Reageer met stats en foto aub.  
gisteren
Jan 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Doe met mij wat je wilt
Heb eindelijk besloten om een fantasie die ik al lang heb te proberen waarmaken. Ik wil de controle volledig aan jou over laten. Je bindt me vast en doet mij een blinddoek aan. Daarna laat ik alles over aan jou of je nu bottom of top bent. Ook iets kinky is goed en wordt zelf verwelkomt ;) Ik hoor graag wat je allemaal wilt doen met mij om dan te kijken welke ik graag zou waarmaken! Wees niet te braaf ;)  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
gisteren
louis5 54 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Lang en/of dik exemplaar
Zo af en toe heb ik zin om een sappige pik leeg te pijpen....ik ben dus op zoek naar een propere kerel die zijn pik passief laat leegpijpen; je beschikt over een groot formaat(lengte of dikte)...ik zou het mega geil vinden om zo een groot formaat te mogen pijpen maar ik heb de indruk dat die vrij zeldzaam zijn.  
gisteren
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10